Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Adika - Slay

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Videoclips
17,710 Bekeken

Beschrijving

ÂDÏKA - Slay (prod. Jack $hirak)

Vanaf vandaag is ‘Slay’ van Âdïka op alle digitale kanalen te beluisteren. De Surinaamse zangeres die onlangs een samenwerking aanging met Top Notch, werkte voor haar eerste single met Jack $hirak. De bijbehorende videoclip is nu te zien op het Youtube kanaal van Top Notch.

Âdïka (Amani Verwey) laat sinds haar zesde al haar gouden stem horen aan eenieder die dat wilt. Het muziek maken begint echter pas op haar twaalfde. Geïnspireerd door namen als Rihanna, Kehlani en Big Sean, maakt Âdïka muziek die Suriname al langere tijd op z’n kop zet. Het begint met het nummer ‘Accurate’ uitgebracht in 2013. Het nummer behaalde de nummer één positie bij de grote radiostations in het land. Verscheidene hits volgen ‘Music Turn Up’, ‘LMLY’, ‘Work For It’ en ‘Ruff Gyall’ maken de tiener een absolute autoriteit op het gebied van dancehall in Suriname.

En nu is Nederland aan de beurt! Op haar EP ‘Eighteen’, die 28 april zal verschijnen, staan producties op van onder andere Chievva (Lijpe), Dicey (Frenna) en Krankjoram (Bokoesam). “We zijn allemaal jonge artiesten met dezelfde soort visie en dat maakte
het samenwerken heel prettig”, vertelt de zangeres. De EP staat voor Âdïka voor de transformatie van tiener naar jongvolwassene. Ze heeft een duidelijk beeld voor ogen “Op jonge leeftijd had ik al een duidelijke visie. Ik zei tegen mezelf dat ik op mijn 18e moest weten wat ik met mijn leven wil doen. Ik kan met trots zeggen dat ik dat nu weet.” Maar Âdïka heeft meer voor ogen. Vooral
om Suriname te laten zien dat het mogelijk is om muziek te maken “In Suriname zeggen mensen vaak dat het leuk is om muziek te maken, maar je er niets mee gaat bereiken. Ik wil het tegendeel bewijzen. Dat anderen naar mij kijken en zeggen ‘zij heeft het ook gemaakt, waarom ik niet?’”

De tracklist van haar EP ‘Eighteen’ is hieronder alvast te bekijken.
1. Slay
2. Dolce
3. Instagram
4. Rum
5. Don’t Lie
6. We Don’t
7. Restless
Video door Reverse Republic
-----
Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.
http://www.top-notch.nl/

Tags: adika, top notch

Plaats reactie

RSS