Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Afu Sensi - Mi Ne Spang ft Roscovitsch

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Hip-Hop / Rap Afu Sensi
596 Bekeken

Beschrijving

Afu Sensi heeft zijn nieuwe EP 'Mi Ne Spang' released met 5 verse nummers waarop featurings van Roscovitch, Nosa, Laise Sanches en Aziz Wrijving te horen zijn. Afu Sensi levert een paar zeer gevarieerde tracks die niet zouden misstaan in je playlist.

De gelijknamige tune met Roscovitsch werd vooraf al goed ontvangen en dus was het logisch om er visuals bij te maken. Vandaar vandaag de premiere van de video 'Mi Ne Spang' die werd gefilmd in de Hometown van Afu!

Liefhebbers van (Surinaamse) hiphop kennen de Rotterdamse rapper van o.a. ‘Koti Odo’, ‘Alakondre’ en 'Switi Orsyade'. Daarnaast werkte Afu Sensi onlangs mee aan de track 'Dans als een Surinamer' van Master Blaster en stond hij op het podium met Trafassi en Typhoon.

Voor het nieuwe 'Mi Ne Spang' schakelde Afu Sensi de hulp in van andere artiesten. “Ik wilde op mijn EP graag samenwerken met Roscovitch, Nosa, Laise Sanches, Aziz Wrijving en ICO Beatz omdat ik veel respect heb voor deze mannen, ze al jaren ken en hun stijl fris en vernieuwend vind. Hetzelfde geldt voor de heren van Leyp die al mijn artwork verzorgen.”

De EP ‘Mi Ne Spang’ is een cocktail van verschillende invloeden en moods. Zo zijn de mellow beats van 'Sa Ye Prakseri' geproduceerd door ICO Beatz en is de track 'Koalo Pussy' met Aziz Wrijving er een om hard uit de speakers te laten knallen.

De video van 'Mi Ne Spang' is geschoten en gemonteerd door 'Selfmade Visuals'
De beat is gemaakt door ICO Beatz!


0-0-0-0-0-0

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, optredens, interviewaanvragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Immanuel Richmond per mail [email protected]. Website: www.facebook.com/AfuSensi, twitter: http://twitter.com/AfuSensi instagram: https://www.instagram.com/afusensi

Plaats reactie

RSS