Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Arnhemsgewijs - Je Hebt Me Gebruikt

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Arnhemsgewijs Hip-Hop / Rap
5,664 Bekeken

Beschrijving

Arnhemsgewijs

Arnhemsgewijs is terug van weggeweest, dat is inmiddels duidelijk met hun NIEUWSTE single "Beter Weet" en de daarbij behorende waanzinnige videoclip. Ze bewijzen wederom Nederlands meest swingende R&B act te zijn. Er is dan ook al massaal gestemd op de clip bij The BOX . Inmiddels is de videoclip ook al regelmatig te zien bij TMF. 

Vanaf 8 september 
is "Beter Weet" te horen in de nieuwe bioscoophit "Het Schnitzelparadijs" met als hoofdrolspelers Tygo Gernandts en Bracha van Doesburgh. Ook is de single inmiddels in de bubbling under van de Mega Top 100 genoteerd in de eerste week op #135 

Arnhemsgewijs staat garant voor een spetterende show die zeker niet aan je neus voorbij mag gaan.

In februari 1995 werd de formatie gevormd door producer Edsel Camron en bestond uit de leden Reguillio Belliot (Step), Benjamin Vlijt (Benji) en Lloyd Wezer (Lloyd). De naam Arnhemsgewijs verwijst naar eigen zeggen naar 'de manier waarop we rocken in Arnhem'. Met hun demo gaan ze naar Polygram waar Camron mee samenwerkt. De groep tekent een contract bij Mercury Records en in 1996 boeken ze met hun eerste single Je hebt me gebruikt direct hun grootste succes. Het nummer staat zeven weken in de Top 40 en komt tot plaats 12. Begin 1997 staat ook de single Ik mis jou zeven weken in de lijst en komt tot plaats 13. Andere singles halen de Top 40 niet.[1] In 1997 komt ook hun album Wij maken geen grappen! uit. Lloyd verlaat dan de groep en gaat als Lloyd de Meza voor een solo-carrière. Hij wordt vervangen door Mitchell Brunings (Paco P). In 1998 wint Arnhemsgewijs de TMF Award voor beste R&B binnenland. Ook wint de groep een Hitkrant Award en is genomineerd voor een Edison Award. In 1999 valt de groep uit elkaar en Camron gaat verder met de groep Andere Gekte (ook afgekort als 'AG').[2] In 2005 proberen Step en Benji met de in eigen beheer uitgebrachte single Beter Weet de groep weer tevergeefs te doen opleven.[3] In 2013 maakt Arnhemsgewijs wel weer een echte comeback in de originele bezetting en bracht sindsdien twee singles uit.

Plaats reactie

RSS