Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Evenementen


  • Workshop lyrics schrijven

    Om de kwaliteit van de Suripop liederen nog verder te verhogen gaat de organisatie van Suripop workshops organiseren. Het gaat dan om workshops in het schrijven van lyrics voor zowel nieuwe als ervaren componisten. De Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur in Suriname is de organisatie achter Suripop. Dit besluit is genomen door Ernesto van Dal, de directeur bij Suripop XXI.

    In totaal worden er vier workshops georganiseerd. De eerste is inmiddels al geweest en de andere drie worden in mei en juni verwacht. De inschrijvingen voor Suripop XXI zullen dit jaar van 1 juli tot en met 31 juli mogelijk zijn. De workshops sluiten hier dus perfect bij aan.Suripop XXI zal in augustus 2020 plaatsvinden, en is inmiddels alweer de 21 editie!

    Lees meer »
  • Nieuw nummer The love messengers feat Deff Rhymz

    Speciaal voor het InstaGram Fesa evenement waarvan de 2de editie op 29 November 2014 zal plaatsvinden in Havana Lounge zijn The Love Messengers samen met Deff Rhymz en de top kaseko/ kawina zanger Carlos Aaron de studio in gedoken. Het resultaat is het kaseko house nummer 'Doe je Ding’.

     

    Lees meer »
  • Zaterdag 6 September WhiteBeach the party

    Na de geslaagde edities in Den Haag en Rotterdam is het niet meer dan logisch dat we het spetterende event White Beach THE Party nu ook naar Amsterdam brengen. Dit zal plaats vinden op zaterdag 6 september in Amsterdam Studios. 

    En in Amsterdam komen we HARD ! En om heerlijk hard en los te gaan brengen wij jullie de volgende lineup; Om te beginnen niemand minder dan: Broederliefde! Broederliefde is welbekend om hun zomer hit 'Labanta'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Amsterdam op zijn kop zetten!
    Naast Broederliefde hebben wij SBMG uit de Bijlmer! Deze formatie staat bekend om hun dikke mega hit 'Oeh na na!Who likes to know where the party isss.. Ja, dat weten jullie wel! De mannen van La La La LA ROUGE.. die kunnen niet ontbreken deze avond! Zij gaan ervoor zorgen dat we het White Beach gevoel van Suriname hier in Nederland gaan beleven! 


    Dit is nog niet alles er is nog zoveel meer, zoals de lady Lovers GIO & Kayente. Deze twee gentlemen zullen schitteren op het podium door hun beste en bekendste tracks te performen! De bazen achter de draaitafels staan onder leiding van MikeMotion. Hij zal samen met TwoDope, ShaneCruz – Relize – Jerrel – Miranoz – Krezy – Jay – E-Shockz – Burnout – Senzy – Kenn & Mc F1ristman de avond compleet maken met onder andere Caribische, Surinaamse en tropische muzieksoorten. 

    Pay Attention partylovers: vanaf zaterdag 9 augustus zal de voorverkoop van start gaan. Wij raden iedereen aan om de presale tickets te halen; dit vanwege het feit dat de voorgaande edities compleet uitverkocht waren! SOOOOOOOO BE ON TIME. De tickets zijn te verkrijgen bij: alle Primera shops, Pico , Draver , Farida, Govinda en Akaash. Daarnaast ook online te bestellen via: www.whitebeachonline.com 

    Laat niemand je achteraf komen vertellen hoe gezellig het was en zorg er voor dat je erbij bent :) 
    White Beach staat bekend als het meest vrouwvriendelijke concept, dit betekend ladies ….Gratis Entree tot 23:30. Hoe je het dikste feest van 6 september kan bereiken vind je het beste op: www.whitebeachonline.comvoor de drivers onder ons… meer dan genoeg Free parking space!

    ZATERDAG 6 SEPTEMBER zullen wij als vanouds weer helemaal LOS gaan op White Beach THE Party.
    Lees meer »
  • Suripop XVIII op Srananpoku

    Het door de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur organiseerde componistenfestival Suripop zal op 1 augustus 2014  haar XVIII editie afwerken in de Anthony Nest Sporthal.

    12 finale composities die samen met arrangeurs, zangers, zangeressen, muzikanten,producer en de opname-studio’s tot een volwaardig product zijn gemaakt.


    Componist

    Naam lied

    Arrangeur

    Vocalist

    Stephanie de Randamie

    Wan Bun Mati

    Demis Wongsosoewirjo

    Tjark Bell

    Mariella Bekker

    Pramis Mi

    Glenn Gaddum

    Melinda Boldewijn

    Cornelis Amafo

    Lobi De Ete

    Robin van Geerke

    Rodney Deekman & Dominique Ravenberg

    Wendell Gefferie & Yver Verwey

    Tijdmachine

    Yves Verwey

    Janice van Klaveren

    John van Coblijn

    Law mi

    Glenn Gaddum

    Artino Oldenstam

    Darl Richards

    Mi Dren

    Marc Kornaat/John Clay Soares

    Jered Eduard

    Harold Gessel

    Tak Nanga Mi

    Bud Gaddum

    Danitscha Sahadewsingh

    Sergio Emanuelson

    Wan Okasi

    Ornyl Malone & John Clay Soares

    Humphrey Koulen

    Shaquille Marcus

    Wan Tra Lobi

    Marc Kornaat & John Clay Soares

    Regina Haakmat & Delceggio Scheineman

    Enashu Lie A Kwie

    Hori mi, Brasa mi

    Ernie Pinas

    Naomi Sastro

    Allison Kromodimedjo

    Fu San 'Ede

    Etienne Stadwijk

    Guillermo Vaarnold

    Rafick Bottse

    Taigi mi

    Marlon Francis

    Sijtske Tjon A Tjoen



    Lees meer »
  • Suripop XVIII

    De datum van de nieuwe Suripop is bekend: Op 1 augustus 2014 is de nieuwe editie van Suripop.
    Het is alweer de 18e (XVIII) editie van deze bijzondere gebeurtenis. Het evenement zal plaatsvinden in de Anthony Nesty sporthal om 20:30.

    Inschrijven kan vanaf 2 september 2013 t/m 30 september. 
    Op 14 oktober zal bekend worden welke 12 composities zijn uitgekozen voor de finale. 
    Alle Surinamers mogen meedoen.
    -------------
    Luister naar alle voorgaande edities van Suripop via deze link:
    Lees meer »
RSS