Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Loba Lodilikie & Tekisha Abel in Surinaamse misdaadflim


De artiesten Lodilikie en Tekisha Abel zijn 2 van de meest populaire artiesten momenteel in Suriname. Zij genieten beide grote bekendheid met hits als "Adjosie, "Nex Ne Tai" "No Onderschat mie" en nog veel meer.

Beide artiesten doen het buiten de muziek ook goed want Srananpoku heeft kunnen vernemen dat Loba en Tekisha samen te zien zijn in een Surinaamse misdaad film getiteld: 'Lost In Hustle'.

Lost in Hustle, de eerste speelfilm van regisseur Didier Chabi, gaat op 6 december in première bij TBL Cinemas. De film, met een hoofdzakelijk Surinaamse cast en crew, speelt zich af in Paramaribo en het binnenland. Chabi spreekt van ‘een film met een boodschap’. Deze misdaadfilm  vertelt het verhaal van een Surinaamse jongen die wordt geronseld om cocaïne te verkopen. Als hij later probeert zijn banden met de drugswereld te verbreken, ontdekt hij welke prijs hij daarvoor moet betalen.


Over enkele weken kunnen we de film met de Surinaamse artiesten zeker bewonderen in TBL Cinemas. Dus wees afgestemd iedereen, onze artiesten kunnen ook meer dan alleen muziek maken en videoclips schieten.

Bron: GFC NieuwsPlaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS