Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Srananpoku - Genieten van Surinaamse muziek

Op www.srananpoku.com kun je heerlijk genieten van Surinaamse muziek.

Met meer dan 20.000 leden zijn wij veruit de grootste Surinaamse muziek community van de wereld. 
Onze leden genieten elke dag van duizenden singles en videoclips, met wereldbekende artiesten als Damaru, Kenny B, en Bryan Bijlhout.
Maar ook de minder bekende artiesten zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Zo hebben de afgelopen weken tientallen nog niet bekende artiesten bij ons getekend, zodat wij hun muziek kunnen promoten. Zo zijn wij direct ook een promotie platform voor de Surinaamse artiest, en bieden wij ze een manier om geld te verdienen.

Van de vele muziek soorten die Suriname kent kun je bij ons genieten van Gospel, Hindu, Hop Hip, Rap, Kaseko, Kawina, Reggae, Dancehall, Salsa, Soul, Winti. 
Wij hebben de exclusieve rechten van de altijd populaire Suripop uitzendingen, de bekendste Surinaamse muziek awards die er zijn. Je kunt de suripop uitzending bij ons vinden, maar ook bijna alle singles en albums van de afgelopen jaren.

Het downloaden van muziek en poku's is alleen mogelijk als wij contracten met de artiest hebben afgesloten. Wij willen een eerlijke basis voor alle Surinaamse artiesten maken, waarin zij krijgen waar ze recht op hebben en geld verdienen met hun muziek! Tientallen artiesten hebben zich al aangemeld en elke week komen er meer bij! 

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

  • Suripop XVIII op Srananpoku
    Het door de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur organiseerde componistenfestival Suripop zal op 1 augustus 2014...
  • Surinaamse muziek
    Op www.srananpoku.com vind je de grootste collectie Surinaamse Muziek.Surinaamse muziek bestaat uit verschillende genres, ...
  • La Rouge komt met nieuw muziek
    De formatie La Rouge die intussen reeds 20jaar bestaat heeft dit jaar haar nieuwe EP vrijgegeven. La Rouge is terug met mu...
RSS