Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Shownieuws


  • Jah Bless en I Powa samen op een schijf

    De Surinaamse reggaezanger Jah Bless heeft samen met de dancehall/reggae artiest I Powa een cd gemaakt. Op de schijf getiteld ‘Sranan Yere Wi’ hebben artiesten naast solo nummers ook enkele combinatie liederen staan. I Powa is zanger van de groep West Kantoro. Het de eerste keer dat hij met Jah Bless de studio is ingedoken. Maar de twee kennen elkaar al enkele jaren.

    “We hebben al zeker 13 jaar vaker samen gemusiceerd”, vertelt hij. Aan de inhoudt van de nummers op de cd wensen de artiesten niet veel woorden te wijten.

    “We laten het geheel over aan de luisteraars.” Jah Bless maakt wel duidelijk dat hij zich de afgelopen maanden even had teruggetrokken om “de situatie op de lokale muziekmarkt” te bestuderen. “Me nummers zijn dus goed afgestemd op de huidige trend”, verzekerd hij. Geheel in lijn met deze nieuwe cd zullen Jah Bless en I Powa tijdens live shows de komende periode samen op het podium te bewonderen zijn.

    Fototekst

    Jah Bless (links) en I Powa.

    Lees meer »
  • Eerste album Siwo Man een feit Sibie Kook

    Siwo Man die voorheen lid was van de van de aleke groep Massanga 2000, heeft zijn eerste solo cd genaamd ‘Sibie Kookoo’ uitgebracht. De zanger is nu voorzanger van de zijn eigen kasekogroep en trekt al de nodige aandacht met de gloednieuwe kaseko schijf.


    “De titelsong Sibie Kookoo vertelt over de mannen die vanwege hun werk niet elke dag thuis kunnen slapen.

    Ze denken aan hun geliefde terwijl ze de avond zonder warmte in hun eentje doorbrengen”, vertelt Siwo Man.

    Totaal staan er 10 nummers te beluisteren op de cd. Andere titels zijn: ‘Djalusu’, ‘Gadu mu gii libi’, ‘Waka lontu’ en ‘Taki mi sani’. Eerder genoot Siwo onder andere bekendheid met de single ‘Ten de ete’ die hij samen met Piking basi maakte.


    Intussen heeft hij al een aantal optredens achter de rug, die voornamelijk in het binnenland hebben plaatsgevonden. “Voor deze maand heb ik al enkele boekingen”. Het opnemen van de cd heeft twee maanden geduurd.

    “De liederen had ik al geschreven”. Siwo Man is broertje van de bekende zanger Prince Koloni.

    Hij vertelt dat hij via een talentenjacht van Radio Koyeba in de muziekwereld is beland. “

    Het was een opbel programma in 2008. Ik belande toen op de derde plaats.” De zanger zegt het jammer te vinden dat het programma er niet meer bestaat “want Suriname zit boordevol talenten”. Hij bedankt een ieder die hem in zijn carrière bijstaat

    Lees meer »
  • Geniet 100 procent GRATIS van Srananpoku.com

    Fawaka Srananpoku liefhebbers,

    Srananpoku.com is al jaren bezig om Surinaamse muziek wereldwijd te promoten en wij zijn constant aan het verbeteren zo hebben wij duidelijk opgemerkt dat vooral bij ons Surinamers,het gemak de mens echt dient vandaar het feit dat we nu de website 100% GRATIS hebben gemaakt voor een IEDER.

    Dus je hoeft niet meer in te loggen om jouw favoriete poku te beluisteren,uiteraard kun je nog steeds inloggen en registeren met de volgende voordelen

    -          Ontvangen van de wekelijkse Srananpoku.com Nieuwsbrief boordevol Srananpoku nieuwtjes,prijsvragen en gratis credit mogelijkheden

    -          Het aanbevelen van nieuwe Srananpoku’s voor de website Srananpoku.com

    -          Het aanmaken van jouw persoonlijke playlist met al jouw favoriete Srananpoku’s

    -          Het downloaden tegen betaling van jouw favoriete poku’s zodat je deze overal met je mee kan brengen.

    Geniet nu vol alle teugen van jouw favoriete muziekwebsite op het internet en zeg het voort!

    Lees meer »
  • King Koyeba Holland Tour 2011

    Beste Surinamers in Holland en omstreken zo juist heeft de Nederlandse Ambassade in Suriname de visum van King Koyeba met zijn band King Faya goed gekeurd.

    Vrijdag 4 November is de Welkom Show in Amsterdam Rhone Party Center.
    Lees meer »
  • SOIXANTE NEUF +31 Indoor Festival 03.12.11 Central Studio's Utrecht

    SOIXANTE NEUF +31 INDOOR FESTIVAL zaterdag 3-12-2011 Central Studios Utrecht

    SOIXANTE NEUF goes large! Zaterdag 3 december is het zover en na 9 jaar vindt dan het allereerste SOIXANTE NEUF INDOOR FESTIVAL plaats. Na duizendenbezoekers, honderden artiesten tientallen locaties en verschillende uitverkochte steden als Utrecht (Monza) Amsterdam (Hotel Arena), Groningen (Huize Maas) en Eindhoven (Bermuda), is het zover om al die plaatsen samen te brengen en op zaterdag 3 december een groot indoor festival SOIXANTE NEUF spektakel neer te zetten!
     
    De line up van de avond liegt er absoluut niet om en doet dit Indoor Festival eer aan, je kunt spreken van vrijwel alle grote namen uit de scene. Wij maken maandag 31 oktober de definitieve line up bekend. Deze is exclusief voor onze vrienden (likes) op Facebook (http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL) te bekijken en een dag later voor een ieder via www.soixante-neuf.nl

    De tot nu bekende line up is:

    THE PARTYSQUAD
    IRWAN
    FLAVA
    MITCHELL SUPREME
    ISSY FT. GIO
    MICHAEL MENDOZA
    ALEX VAN ZIJL
    THE GOODFELLAS
    SMASH PARKER
    THE FRESHMEN ( DJ BIBA & MC GREENEYEZ)
    PULSE THE KID
    GELLY ANGELO
    KID Q
    RELIGION
    MC ICEMAN
    MR. SIMPSON
    MC ARIES
    LIVE ON STAGE:

    JAYH
    GERS PARDOEL
    REVERSE
    ADJE
    GIO
    PHATT
    KEIZER

    AND MANY MANY MORE TO BE ANNOUNCED

    SOIXANTE NEUF is al langer dan 9 jaar het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! Het event waarbij geven nog leuker is dan nemen;-). Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor het event vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

    Zorg dat je erbij bent om ook tijdens het Festival te knallen á la “SOIXANTE NEUF”. “ Early Bird” Kaarten kosten € 19,99 in de voorverkoop excl fee. Deze kun je op www.Soixante-Neuf.nl en alle Free Record shops in Nederland kopen. Tevens is er een VIP treatment beschikbaar, voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

     

    SOIXANTE NEUF een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Aziza bekend van FunX (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

    Winactie ! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @Soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL And be part of the SOIXANTE NEUF movement!


    SOIXANTE NEUF +31 INDOOR FESTIVAL

    SATURDAY the 3rd of DECEMBER

    CENTRAL STUDIO’s UTRECHT

    Location: Gietijzerstraat 3-5 Utrecht

    Time: 23:00 start event - 06:00 End

    All Press/Guestlist requests need to be in before Monday the 28th of NOVEMBER

    Dresscode: Dress to impress the Door Host!

    Presale: 19,99 excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl // www.seedance.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!

    For VIP reservation please call             +31641071636       or email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)

    For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.


    Lees meer »
RSS