Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Bryan Bijlhout - Mama mie e waarderie joe

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Bryan Bijlhout Soul
8,960 Bekeken

Beschrijving

Bryan Bijlhout

Bryan Bijlhout werd geboren te Paramaribo.
Met een vader als zanger, Theo Bijlhout, is het zingen hem met de paplepel ingegoten.

Mister Big Voice of Master of Soul wordt hij ook wel genoemd. Bryan is uniek in zijn soort, onnavolgbaar en op alle fronten bijzonder indrukwekkend.

Een optreden van Bryan staat garant voor een swingend feest. Samen met twee fantastische zangeressen brengt hij een spectaculair Soul/Motownblok dat bol staat van grote hits uit de jaren zeventig en tachtig, dat zich bij uitstek leent voor een swingend intermezzo of een spetterend einde van uw feest of evenement. Met zijn imponerende postuur en donkere soulverschijning blaast Bryan nummers als 'Gonna have a good time', 'Land of 1000 dances', 'Think!' en 'Proud Mary' nieuw leven in als nooit tevoren. Maar ook gevoelige songs als 'One day I'll fly away', een prachtige bluesversie van 'Bohemian Rapsody' of het adembenemende 'Gods Love Nubia' uit de hitmusical Aïda zijn hem op het lijf geschreven.

Soul uit Suriname door Bryan Bijlhout (zoon van Theo Bijlhout, eveneens zanger). Op zijn eerste plaat zingt hij nummers van oa. zijn grote voorbeeld Luther Vandross, en ook Roberta Flack, en een ode aan (zijn) moeder.

Plaats reactie

RSS