Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Melissa Lopes - Wat Je Voelt (prod. 8StarInfinite)

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Videoclips
1,359 Bekeken

Beschrijving

Melissa Lopes - Wat Je Voelt (prod. 8StarInfinite)

De bekende Rotterdamse rapper, aanvoerder van Ecktuh Ecktuh en groepslid van Great Minds, Winne start een eigen label. De eerste signing van zijn ‘Couture 33’ label is popzangeres Melissa Lopes. De 20-jarige Rotterdamse Melissa Lopes zingt pas vier jaar, maar heeft een prachtige EP klaar liggen, grootste dromen en een flinke dosis energie om dezen te realiseren.

Melissa komt uit een muzikale familie en ontdekte haar zangtalent toen ze door haar zus op het podium werd uitgenodigd om een liedje mee te zingen. Zowel zij als haar zussen waren verrast te horen hoe het klonk. Op dat moment was de missie duidelijk en heeft ze haar toenmalige mode opleiding ingeruild voor de muzikanten opleiding van het Albeda College, waar ze dit jaar afstudeert.

Onlangs bracht Melissa Lopes twee cover-medleys uit die enorm viral gingen met liedjes van o.a. Cho, Jonna Fraser, Broederliefde en Ronnie Flex. Haar unieke stemgeluid ontlokte veel positieve reacties van de artiesten, ze werd geïnterviewd bij de Sound Of The City op FunX en ook platenlabel Top Notch deelde de video op social media.

Samen met haar medeleerlingen staat ze aan de oorsprong van productieteam Woods & Infinite en samen zijn ze druk bezig haar eigen repertoire op te bouwen. De eerste EP is bijna een feit en zal later in 2017 het licht zien.

Binnenkort zal meer duidelijk worden over het nieuwe label van Winne. “Couture 33 gaat zich richten op het ontwikkelen van jong talent en heeft voor 2017 als doel het releasen van verschillende succesvolle projecten.”

Melissa Lopes – Medley 2.0

Facebook: @MelissaLopesc
Snapchat: @MelissaLopesc
Instagram: @MelisssaLopes

----
Couture voor de cultuur.

Volg ons op social media:
Twitter: https://twitter.com/Couture33music
Facebook: https://www.facebook.com/Couture33-229399327517048/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/couture33music/

Plaats reactie

RSS