Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Laatste nieuws


 • Workshop lyrics schrijven

  Om de kwaliteit van de Suripop liederen nog verder te verhogen gaat de organisatie van Suripop workshops organiseren. Het gaat dan om workshops in het schrijven van lyrics voor zowel nieuwe als ervaren componisten. De Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur in Suriname is de organisatie achter Suripop. Dit besluit is genomen door Ernesto van Dal, de directeur bij Suripop XXI.

  In totaal worden er vier workshops georganiseerd. De eerste is inmiddels al geweest en de andere drie worden in mei en juni verwacht. De inschrijvingen voor Suripop XXI zullen dit jaar van 1 juli tot en met 31 juli mogelijk zijn. De workshops sluiten hier dus perfect bij aan.Suripop XXI zal in augustus 2020 plaatsvinden, en is inmiddels alweer de 21 editie!

  Lees meer »
 • Site is vernieuwd

  Onze website is sinds mei 2019 geupdate!

  Wij hebben onze server ge-upgrade waardoor alle poku's nu nog sneller laden. Verder hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk videoclips bij de bestaande poku's te matchen zodat je ook de video kunt kijken. 

  Nieuwe poku's

  In 2019 gaan we weer hard aan de slag om de nieuwste surinaamse poku's voor jouw te verzamelen. Zo heb je 1 vaste plek voor al jouw Surinaamse muziek. 

  Wil jij jouw muziek toevoegen aan Srananpoku neem dan contact met ons op of lees meer informatie voor artiesten.

  Lees meer »
 • Henry Ceder

  Henry Ceder wordt toch in Suriname begraven

  Topartiest Henry Ceder zal zijn laatste rustplaats toch in Suriname krijgen. Guno Ravenberg zegt dat vrienden van de artiest er alles aan gedaan hebben om samen met de familie ervoor te zorgen dat de begrafenis hier plaatsvindt.

  De gebruikelijke singi neti zal op dinsdag 4 april worden gehouden. De uitvaartdienst vindt op 5 april plaats. Beide activiteiten worden in Ocer gehouden. Het ontzielde lichaam zal op Hodi mi Cras Tibi aan de schoot der aarde worden toevertrouwd.

  Afscheid Henry Ceder wordt in Nederland op vrijdag 31 maart van 17.00 - 19.00 uur genomen aan de Meerweg 273 Westgaarde Amsterdam. De fans wordt gevraagd de berichten via de media te volgen. Ravenberg is heel blij dat het gelukt is om de artiest in Suriname te begraven.

  Als eerbetoon deze topper van Sukru Sani:
  https://www.srananpoku.com/sukru-sani-pompo-lollie_a7a59ec6c.html

  Henry Ceder

   

  Lees meer »
 • Nieuw nummer The love messengers feat Deff Rhymz

  Speciaal voor het InstaGram Fesa evenement waarvan de 2de editie op 29 November 2014 zal plaatsvinden in Havana Lounge zijn The Love Messengers samen met Deff Rhymz en de top kaseko/ kawina zanger Carlos Aaron de studio in gedoken. Het resultaat is het kaseko house nummer 'Doe je Ding’.

   

  Lees meer »
 • Zaterdag 6 September WhiteBeach the party

  Na de geslaagde edities in Den Haag en Rotterdam is het niet meer dan logisch dat we het spetterende event White Beach THE Party nu ook naar Amsterdam brengen. Dit zal plaats vinden op zaterdag 6 september in Amsterdam Studios. 

  En in Amsterdam komen we HARD ! En om heerlijk hard en los te gaan brengen wij jullie de volgende lineup; Om te beginnen niemand minder dan: Broederliefde! Broederliefde is welbekend om hun zomer hit 'Labanta'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Amsterdam op zijn kop zetten!
  Naast Broederliefde hebben wij SBMG uit de Bijlmer! Deze formatie staat bekend om hun dikke mega hit 'Oeh na na!Who likes to know where the party isss.. Ja, dat weten jullie wel! De mannen van La La La LA ROUGE.. die kunnen niet ontbreken deze avond! Zij gaan ervoor zorgen dat we het White Beach gevoel van Suriname hier in Nederland gaan beleven! 


  Dit is nog niet alles er is nog zoveel meer, zoals de lady Lovers GIO & Kayente. Deze twee gentlemen zullen schitteren op het podium door hun beste en bekendste tracks te performen! De bazen achter de draaitafels staan onder leiding van MikeMotion. Hij zal samen met TwoDope, ShaneCruz – Relize – Jerrel – Miranoz – Krezy – Jay – E-Shockz – Burnout – Senzy – Kenn & Mc F1ristman de avond compleet maken met onder andere Caribische, Surinaamse en tropische muzieksoorten. 

  Pay Attention partylovers: vanaf zaterdag 9 augustus zal de voorverkoop van start gaan. Wij raden iedereen aan om de presale tickets te halen; dit vanwege het feit dat de voorgaande edities compleet uitverkocht waren! SOOOOOOOO BE ON TIME. De tickets zijn te verkrijgen bij: alle Primera shops, Pico , Draver , Farida, Govinda en Akaash. Daarnaast ook online te bestellen via: www.whitebeachonline.com 

  Laat niemand je achteraf komen vertellen hoe gezellig het was en zorg er voor dat je erbij bent :) 
  White Beach staat bekend als het meest vrouwvriendelijke concept, dit betekend ladies ….Gratis Entree tot 23:30. Hoe je het dikste feest van 6 september kan bereiken vind je het beste op: www.whitebeachonline.comvoor de drivers onder ons… meer dan genoeg Free parking space!

  ZATERDAG 6 SEPTEMBER zullen wij als vanouds weer helemaal LOS gaan op White Beach THE Party.
  Lees meer »
RSS