Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Bryan Bijlhout (Suriname) wint miljoen in talentenjacht

De uit Suriname afkomstige zanger Bryan Bijlhout heeft gisteravond meer dan 1 miljoen euro én een platencontract gewonnen in het SBS6 programma ‘The Winner is…’. Bijlhout, ook wel bekend als ‘Mister Big Voice’ en ‘Bryan B.’ versloeg de andere deelnemers in de halve finale van het programma.

The Winner is… is een talentenjachtprogramma op televisie van de commerciële zender SBS, dat begin 2012 van start ging. In het programma krijgen uitzonderlijke zangtalenten de unieke kans om rijk te worden met hun talent. Maar… dan moeten zij wel eerst hun tegenstanders verslaan in keiharde duels.

De 43-jarige Bryan Bijlhout is in Suriname geboren en is daar zijn zangcarrière gestart. Hij is een van de weinige zangers die een publiek kan bespelen alleen door er te zijn. Bryan B. raakt met zijn schitterende ballads de gevoelige snaar die kippenvel veroorzaakt, maar triggert tegelijkertijd elk publiek met zijn geweldige powermedleys uit de seventies.

Bijlhout heeft een deel van het prijzengeld beschikbaar gesteld aan goede doelen waaronder €50.000 voor Warchild en nog eens €50.000 voor huize Betheljada in Suriname.

muziek hier te vinden:
http://www.srananpoku.com/poku/search.php?keywords=bijlhout&btn=Zoeken

Bron: Waterkant

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS