Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

De Beatmaster Records heeft hun lang verwachtte C.D.; THE COLLABO" af

“The Collabo” (The Collaboration /De Samenwerking), zoals deze C.D. heet,  bevat 16 tracks, waarvan de samenleving  zeker van gaat genieten. 
Met hun Exquisite lyrics , eigen vervaardigde beats en vooral gearangeerde songs, is deze C.D. uiteraard het kopen en het beluisteren waard. 

Al de artiesten bij de Beatmaster Records aangesloten, hebben aan deze geweldige C.D.  meegewerkt.  Vanaf de Intro tot de Outro van de C.D. zullen je versteld doen laten staan van de kunsten van deze Beatmaster Records artiesten.  De beats en tracks van alle B.M.R. producties worden in hun eigen studio vervaardigd en opgenomen. 

De Beatmaster Records zijn bekend om hun hits ; Just Money, M’e Tang, Weekend Bam en Alles wat ik doe. 

Met alle generaties en leeftijden is er rekening gehouden en aan de meeste genres is er gedacht bij de samenstelling van “The Collabo” . 
Bij enkele tracks zal je bepaalde “back in time” invloeden ook zeker herkennen. 
Volgens Darl Richards ( Da) zijn de aan te raden songs voor het beluisteren zeker :  Mijn Weg, Get your freak on, SkyHigh, Im so Fly,  ……kortom de hele C.D. is goed en het bevelen waard. 

De nieuwste release van de kortgezegd, B.M.R. crew,  is genaamd TAXI  en doet het op de diverse radiostations heel erg goed.  Zowel in binnen- als in het buitenland zijn de positieve reacties van deze track te horen en te lezen.  
De artiesten van de Beatmaster Records (B.M.R.) zijn :  
Mark Kornaat (K-Mac), Stephanie de Randamie (Steph), Darl Richards ( Da), 
Dion Darta (Darta D), Valerio Benschop (Valie), Janice Jessurun ( Janice) en 
Ralph Lambert.

De C.D. “The Collabo” is te verkrijgen bij de  FULL BIGI SMA shop in de UN MALL, bij  OELA’S POKU SHOP aan de Waaldijkstraat, bij 
THE LOCKSMITH aan de Kwattaweg # 264 en zeker bij de artiesten van B.M.R. zelfs. 
Indien het behoeft kunnen de cd’s ook worden besteld en geleverd aan huis met een kleine extra betaling voor de service. 
Dit geldt uiteraard voor Suriname en weliswaar de personen woonachtig binnen de kom van de stad, zegt Mark Kornaat ( K-Mac).

Gaan jullie  “The Collabo” kopen en ondersteunen jullie de heren en dames van B.M.R.  Na wan Sranang sani , een 100%  Surinaams product. 
The Collabo , We on the Go !!!!!! – Beatmaster Records (B.M.R.)

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS