Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Laatste nieuws


  • King Koyeba

    Luister hier alle muziek van King Koyeba!

    King Koyeba
    King Koyeba werd geboren op 11 januari 1958 in Paramaribo. Zijn echte naam is Lowinzo Misiedjan. King Koyeba is op zijn 16e begonnen in de band Ghetto Crew, waarmee hij twee albums maakte. Snel na het oprichten van de Ghetto Crew werden ze gevraagd voor grote feesten en ging de verkoop goed. Koyeba leerde om grote publieken te bereiken met zijn muziek. De band zong vaak in Sranantongo en Aucanaas en hun grootste hit is Te mi hali mi Sengenbwelen. Hun tweede album was nog succesvoller en werd bekender onder de naam en dankzij de hit Wia mu feti ya. Samen met zijn vrienden werd Koyeba een van de meest succesvolle bands van Suriname; met als hoogtepunt een uitnodiging voor de Anthongy Nesty Sporthal (ANS) in 2004. Helaas veranderde dit hoogtepunt in een dieptepunt omdat er ruzie ontstond tusen de bandleden.

    Mede door deze besloot hij in 2004 om solo verder te gaan onder de naam King Koyeba, afgeleid van het radiostation met dezelfde naam. Hij haalt zijn inspiratie veeal uit Surinaamse bands, waaronder ‘Youth Selection’, maar hij is vooral geinspireert door Capleton.  Zijn carriere raakte in een stroomversnelling. Hij kreeg meer optredens dan dat hij aankon en zijn nummers waren elke dag op de radio te horen. Binnen enkele weken stond hij bijna overal in de top3.  Alsof dit nog niet genoeg was lanceerde hij ook nog zijn eigen videoclip, waarin de goed getrainde Koyeba veel vrouwelijk fans voor zich won.  Door de jaren heen laat hij zich steds vaker begeleiden door een band en huurt hij sexy danserren in om achter hem te dansen.

    Op srananpoku kun je luisteren naar alle poku’s van King Koyeba. Zijn muziek is gratis online te luisteren. Helaas is het downloaden van de muziek op dit moment niet mogelijk.


    Luister hier alle poku's:

    King Koyeba - Wie is zo stout

    King Koyeba - Hot Dog

    King Koyeba - Monie nai meke wi

    King Koyeba - Blaai


    Lees meer »
  • SOIXANTE NEUF 040 VRIJDAG 5 OKTOBER BERMUDA EINDHOVEN

    Na een DIK UITVERKOCHTE 10 year anniversary editie in September is het vrijdag 5 oktober weer tijd voor een nieuwe editie van Eindhovens nummer1 eclectische party SOIXANTE NEUF. Wederom zal worden bewezen waarom SOIXANTE NEUF al 10 jaar HET concept van Nederland is. Niemand minder dan Waxfiend, zal zijn entree maken op de Eindhovense versie van SOIXANTE NEUF. Hij is vooral bekend van zijn vele eigen top concepten en het feit dat hij al jaren aan de top van de eclectische scene staat in Amsterdam en omstreken. Hij wordt ondersteund door het opkomend talent van het moment dj Kid Q. In Amsterdam al een topper en nu hard op weg om de rest van het land te veroveren en jullie zullen horen waarom het hem ook gaat lukken.
     
    De organisatie gaat vrijdag 5 oktober voor het maximale. Aan de line up zal het niet liggen, ook de Bermuda is er klaar voor, dus het enige wat nu nog ontbreekt ben jij, de bezoeker om deze avond het maximale te bereiken. SOIXANTE NEUF is deze editie wederom aangekleed door Eindhoven meest classy mannen kledingzaak FITTZ.
     
    SOIXANTE NEUF presenteert op vrijdag 5 oktober de volgende toppers die de dansvloer onveilig zullen maken.
     
     
    WAXFIEND
    KID Q // SMASH & ARIES
    MITCHELL SUPREME // DASH
     
    Hosted by:
    MC DON PERIGNON
     
    Daarnaast is er ook nog eens een speciale LADIES FIRST ACTIE, waarbij de eerste 50 dames die met een lady ticket binnen komen, gratis entree hebben! Dus zorg dat je er op tijd bij bent om te feesten Á la SOIXANTE NEUF!
     
    Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL and be part of the SOIXANTE NEUF movement!



    Verder heeft de organisatie nog een paar verassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vrijdag de 5e eens te meer
    worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! SOIXANTE NEUF is here to stay!
     
    SOIXANTE NEUF 040
    VRIJDAG 5 OKTOBER
    BERMUDA EINDHOVEN
    Deejays WAXFIEND
    KID Q // SMASH & ARIES
    MITCHELL SUPREME // DASH
    Hosted by: MC DON PERIGNON

    Location: BERMUDA, Stationsplein 4, Eindhoven
    Time: 23:00 start event - 05:00 End
    The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
    Minimum age 21 years (ID required)
    Dresscode: Dress to impress the DoorHost! No Caps
    Presale: 8,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!
    For VIP reservations please email Bermuda at [email protected]. (Limited Vip tables available)
    For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.
    Lees meer »
  • Download de nieuwe hit van Kenny B

    Na het geweldige succes van 'Yu Faya' is Kenny B nu terug met zijn nieuwe hit 'So ie beng taigi mie'.
    Deze hit is nu exclusief te downloaden op www.srananpoku.com!

    In Suriname SMS je "SE 7003" naar 7887 ($0.95) (let op: Exclusief voor Tele.G Postpaid / Prepaid met internetverbinding)
    In Nederland SMS je "GO KENNY" naar 3010 (€1.50).

    Kenny B - So ie beng taigi mie





























    Lees meer »
  • SOIXANTE NEUF THE 10 YEAR ANNIVERSARY ZATERDAG 29.09.2012 HOTEL ARENA AMSTERDAM

    De maand september in 2012 is voor de organisatie en de bezoekers van SOIXANTE NEUF een bijzonder en speciaal moment... SOIXANTE NEUF viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! Het is alweer tien jaar geleden dat SOIXANTE NEUF de eerste Amsterdammers in beweging wist te brengen. Na deze maand Groningen en Eindhoven gerocked te hebben, is het tijd voor SOIXANTE NEUF om op zaterdag 29.09.2012 ‘thuis’ haar 10 jarig jubileum te vieren, in Hotel Arena te Amsterdam!

    Als een van de de tienduizenden bezoekers van de afgelopen jaren zal JIJ centraal staan. Het is een nacht waarop alle SOIXANTE NEUF bezoekers samen zullen komen. Een overheerlijke nacht waarin je de sexy SOIXANTE NEUF sfeer kunt proeven tot in de late uurtjes!

    SOIXANTE NEUF staat gelijk aan een knallende party, waarbij genot, plezier, hele leuke mensen en goede muziek de boventoon vieren. Tijdens deze 10 jarige viering is het ook weer zover, de muzikale toppers die de bezoekers tijdens deze verjaardag  zullen begeleiden naar een ultiem hoogtepunt bestaan uit;

     

    IRWAN FT. PHATT (Team Lovely)

    SMASH & ARIES // MITCHELL SUPREME

    PULSE THE KID // DIEGO ARMANDO

    CLAY // FEMMESTASTIC

    & SURPRISE ACT(S)


    Deze editie is anders dan anders, specialer dan speciaal en dit zul je merken ook! 
    Wees er op tijd bij! SOIXANTE NEUF kent de ‘ins en outs’ van een fantastisch feest want in elke stad waar SOIXANTE NEUF haar bezoekers tot in de late uurtjes laat feesten, lijkt het bordje ´SOLD OUT´het standaard uithangbord te zijn geworden. Kaarten kosten € 11,00 in de voorverkoop excl. fee. Deze kun je op www.Soixante-Neuf.nl en alle Free Record shops in Nederland kopen. Tevens is er een VIP treatment beschikbaar, voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

    SOIXANTE NEUF een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Kenny (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Onze gastheer Melayno verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!


    SOIXANTE NEUF
    10 YEAR ANNIVERSARY
    SATURDAY the 29th of SEPTEMBER
    HOTEL ARENA AMSTERDAM
    Deejays:
    Irwan feat. Phatt (Team Lovely)
    Smash & Aries // Mitchell Supreme
    Pulse the Kid // Diego Armando
    Clay // Femmetastic
    & Suprise act(s)
    Location: Hotel Arena, ‘s Gravesandstraat 51, Amsterdam
    Time: 23:00 start event - 04:00 End
    All Press/Guestlist requests need to be in before Monday the 24th of September
    The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
    Minimum age 21 years (ID required)
    Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
    Presale: 11,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl // www.seedance.nl // www.ticketonline.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!
    For VIP reservation please call +31621271267 or email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)
    For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

    Lees meer »
  • “R&B” Zaterdag 29 september Rain, Amsterdam

    Zaterdag 29 september is het tijd voor een nazomerse editie van R&B in de Rain. Niemand minder dan WAXFIEND, maakt zijn debuut op het gezelligste R&B feest van Amsterdam. De deejay die zelf ook vele top concepten heeft, komt laten zien waarom hij na al die jaren nog steeds een van de beste R&B deejays van Nederland is. Zaterdag 29 september is het AAN, dus zorg dat je het niet mist! Naast deze topper is er nog een debuut, niemand minder dan de echte EKTE gaat de Rain doen VLAMMEN!


    Rhythm & Blues, R&B, de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geevolueerd tot een van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. Hip hop, swingbeat, oldskool, black music valt allemaal binnen die afkorting. Ook zaterdag 29 september zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

    SPECIAL LADIES NIGHT: R&B wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24.00 gratis naar binnen. Na 24:00u komen op een vvk ticket 2 dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dat betekent..... ;-)

    WAXFIEND // EKTE
    GELLY ANGELO 
    HOSTED BY: FERDI & EVALDO


    We werken met een gastenlijst tot 00.30 uur. De hosting wordt gedaan door Ferdi & Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de vvk € 10,- (excl. fee). Onze gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en JIJ zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

    R&B
    Zaterdag 29 september
    RAIN AMSTERDAM
    WAXFIEND // EKTE
    GELLY ANGELO
    HOSTED BY: FERDI & EVALDO
    Location: Rain, Rembrandtplein 44 Amsterdam
    Time: 23.00 start event - 04:00 End

    All Press/Guestlist requests on [email protected]
    The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
    Minimum age 21 years (ID required)
    Dresscode: Dress to impress the Doorhost!
    Presale: 10,- excl Fee! Online: www.Friendsmusic.nl // Free Records Shop // More @ the door!

    For VIP reservations please call +31621271267 or email us at [email protected].  (Limited Vip tables available)
    For more info, photos and movies please check: www.Friendsmusic.nl
    Lees meer »
RSS