Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

SOIXANTE NEUF THE 10 YEAR ANNIVERSARY ZATERDAG 29.09.2012 HOTEL ARENA AMSTERDAM

De maand september in 2012 is voor de organisatie en de bezoekers van SOIXANTE NEUF een bijzonder en speciaal moment... SOIXANTE NEUF viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! Het is alweer tien jaar geleden dat SOIXANTE NEUF de eerste Amsterdammers in beweging wist te brengen. Na deze maand Groningen en Eindhoven gerocked te hebben, is het tijd voor SOIXANTE NEUF om op zaterdag 29.09.2012 ‘thuis’ haar 10 jarig jubileum te vieren, in Hotel Arena te Amsterdam!

Als een van de de tienduizenden bezoekers van de afgelopen jaren zal JIJ centraal staan. Het is een nacht waarop alle SOIXANTE NEUF bezoekers samen zullen komen. Een overheerlijke nacht waarin je de sexy SOIXANTE NEUF sfeer kunt proeven tot in de late uurtjes!

SOIXANTE NEUF staat gelijk aan een knallende party, waarbij genot, plezier, hele leuke mensen en goede muziek de boventoon vieren. Tijdens deze 10 jarige viering is het ook weer zover, de muzikale toppers die de bezoekers tijdens deze verjaardag  zullen begeleiden naar een ultiem hoogtepunt bestaan uit;

 

IRWAN FT. PHATT (Team Lovely)

SMASH & ARIES // MITCHELL SUPREME

PULSE THE KID // DIEGO ARMANDO

CLAY // FEMMESTASTIC

& SURPRISE ACT(S)


Deze editie is anders dan anders, specialer dan speciaal en dit zul je merken ook! 
Wees er op tijd bij! SOIXANTE NEUF kent de ‘ins en outs’ van een fantastisch feest want in elke stad waar SOIXANTE NEUF haar bezoekers tot in de late uurtjes laat feesten, lijkt het bordje ´SOLD OUT´het standaard uithangbord te zijn geworden. Kaarten kosten € 11,00 in de voorverkoop excl. fee. Deze kun je op www.Soixante-Neuf.nl en alle Free Record shops in Nederland kopen. Tevens is er een VIP treatment beschikbaar, voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

SOIXANTE NEUF een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Kenny (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Onze gastheer Melayno verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!


SOIXANTE NEUF
10 YEAR ANNIVERSARY
SATURDAY the 29th of SEPTEMBER
HOTEL ARENA AMSTERDAM
Deejays:
Irwan feat. Phatt (Team Lovely)
Smash & Aries // Mitchell Supreme
Pulse the Kid // Diego Armando
Clay // Femmetastic
& Suprise act(s)
Location: Hotel Arena, ‘s Gravesandstraat 51, Amsterdam
Time: 23:00 start event - 04:00 End
All Press/Guestlist requests need to be in before Monday the 24th of September
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Presale: 11,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl // www.seedance.nl // www.ticketonline.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!
For VIP reservation please call +31621271267 or email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)
For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS