Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Soixante Neuf komt naar Suriname

SoixanteNeuf 69 Suriname

Zaterdag 1 december is het eindelijk zover, dan komt SOIXANTE NEUF, het meest gezelligste eclectische evenement van Nederland met uitverkochte feesten in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Eindhoven en Hengelo op breed verzoek van velen eindelijk naar Paramaribo, Suriname. Suriname is klaar voor dit vernieuwend en geweldig eclectisch concept. Eclectisch houdt in, de lekkerste vrouwvriendelijke R&B gemixed met de lekkerste House tunes. De organisatie is dan ook trots dat SOIXANTE NEUF in de mooiste club van Suri
name, CLUB TOUCHE haar Surinaamse onderkomen heeft gevonden!

SOIXANTE NEUF is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Aangezien het de eerste editie in Suriname is, moet er worden uitgepakt! Vandaar dat we niemand minder dan een van Nederlands TOP deejays DJ PRIME van de Goodfellas Crew en bekend van Radio FUNX wordt overgevlogen. Bij deze de sterren van SOIXANTE NEUF.

DJ PRIME (GOODFELLAS CREW/ FUNX)
GILLY GONZALES // CAT
ANDA // BOO-B
Hosted By: Mc Dres

Voor degenen die nog niet bekend zijn met dit fenomeen uit "Nederland", bezoek onze Facebook pagina http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL of bezoek onze website website www.Soixante-Neuf.nl. Bekijk de promo filmpjes, foto's en beluister de diverse mixtapes om jezelf alvast in de SOIXANTE NEUF vibe te brengen. Tevens maak je op onze Facebook pagina kans om een VIP treatment te winnen! Dus bekijk en LIKE ons snel!

Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Boembox filialen. Zorg dat je gedressed to impress bent. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Paramaribo 1 december 2012SOIXANTE NEUF
ZATERDAG 1 DECEMBER
CLUB TOUCHE
PARAMARIBO SURINAME
Deejays:
DJ PRIME (FUNX / GOODFELLAS CREW)
GILLY GONZALES // CAT
ANDA // BOO-B
Hosted by: Mc Dres
Location: Club Touche, hoek van Sophie Redmond en A.L. Waaldijkstraat, Paramaribo Suriname
Time: 23:00 start event - 05:00 End
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
All Press/Guestlist requests need to be in before Tuesday the 26th of November
Presale: 25,-SRD excl via alle Boembox filialen // more @ the door!
For VIP reservation please email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)
For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS