Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Botty Man komt terug naar Suriname voor Tour

Botty Man

Na een drie en een half jaar in Nederland te hebben gewoond en veel succes te hebben geboekt keert de welbekende Botty Man terug naar zijn geboorteland Suriname voor een reeks spetterende shows. 

De Artiest Botty Man die bekend is van hits zoals: Taku Woni, Maluwana, Mi Mama Sensi Milia en veel meer heeft in Nederland, Belgie en Frankrijk een aantal top optredens verzorgd. 

Botty Man heeft recentelijk een nieuwe C.D. gedropt en die is reeds te vinden in de meeste goed gesorteerde muziek zaken in Suriname. Heel binnenkort zal de C.D. ook verschijnen op onze website.

In verband met de release van zijn nieuwe C.D. doet Botty de Tour in Suriname. Niet voor niets is het eerste nummer van de C.D. getiteld "De Manda Kai" dit betekent "ze hebben mij laten roepen". Hiermee wil hij aangeven dat zijn vele fans in Suriname hem laten roepen vandaar dat de Tour is georganiseerd.

De eerste show is op 30 November 2012 te olifant en deze staat in het teken van Botty Man zijn jaardag tevens is het een Welkoms feest voor de Artiest. De show start om 21:00 maar de deuren zijn reeds een uur van tevoren geopend. Een kaartje kost in de voorverkoop SRD 25; en bij de poort is dat SRD 30; dus haal je kaartjes op tijd wil je deze grote show niet missen. 

Voorverkoop adressen zijn: Koyeba, Rood wit Taxi, Ansare, Pitbull barbershop en bij de organisatie zelf.

De eerste 200 kaarten ontvangen een speciale gratis Botty Man nieuwsjaarkalender voor het jaar 2013.

Support bands: King Koyeba, Ita Ves, Bigi Skrifi, Wi Sani Kawina band, Boy Fu ateng, Bielieman & Puza, Naks Kawina Loco met Norma, La Rhythm en meer.

Botty Man Tour 01 december 2012

Op Zaterdag 01 december 2012 geeft Botty de 2e show weg. Deze show wordt live gehouden te Brownsweg. Kaarten kosten in de voorverkoop SRD 20; en bij de poort kost dat zeker duurder dus haal ook hier je kaarten op tijd. 

Supporting acts zijn: King Koyeba, Seki Mi, Bigie Skrifie, Rodman, Jongoe Boy, Bronsi Faya, Mix 2000 en nog veel meer.

De voorverkoop adressen zijn: Winkel Poki(Bronsi), Zuster Jozefzoon(Pondo), Radio Koyeba, Soladi(Ishaan Mall) en bij de organisatie zelf. Voor meer info en of bestellingen kun je bellen met: 8621421 of 8200816.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

  • La Rouge komt met nieuw muziek
    De formatie La Rouge die intussen reeds 20jaar bestaat heeft dit jaar haar nieuwe EP vrijgegeven. La Rouge is terug met mu...
  • Soixante Neuf komt naar Suriname
    Zaterdag 1 december is het eindelijk zover, dan komt SOIXANTE NEUF, het meest gezelligste eclectische evenement van Nederl...
  • 25 jaar voor Rashly Resida
    Rashly Resida beter bekend onder zijn artiesten naam Rashly is vandaag 9 november een jaar ouder geworden. De artiest is 2...
RSS