Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

25 jaar voor Rashly Resida


Hartelijk gefeliciteerd
Rashly Resida beter bekend onder zijn artiesten naam Rashly is vandaag 9 november een jaar ouder geworden.
De artiest is 25 jaar geworden, biegie jarie dus. "Ik ben dankbaar dat ik een dag langer kan leven en zo ook een jaar ouder kan worden door de genade van onze lieve heer" aldus Rashly.

Rashly werd geboren op 9 november 1987. In zijn jonge carriere als artiest heeft Rashly al vele hit singles staan op zijn naam. Een paar van die bekende nummers zijn: "Ef A Kan" en "Gi Yu" die samen heeft gedaan met zijn collega Sepul2ra. Zijn jongste prouctie heet "Triki Mi"

Intussen behoort Rashly niet meer tot de label van Okasi maar doet hij gewoon zijn eigen ding. "Triki Mi" is een van zijn eerste producties die hij heeft gelanceerd buiten het bewind van de label Okasi. Voor dit lied heeft hij samen gewerkt met de producer Ulle Beats die voor de beat heeft gezorgd en zijn jongere broer Risingi die voor de back up vocals heeft gezorgd voor het nummer. De lyrics zijn geschreven door Rashly en Ulle Beats. De poku is intussen al meer dan 5000 keer beluisterd binnen de korte periode dat die uit is gekomen.

Er is nog geen videoclip van "Triki Mi" maar er is intussen wel een "Making Of Triki Mi" video. Hier laten de heren vanaf het begin af aan zien hoe de samenwerking heeft plaatsgevonden vanaf het produceren van de beat tot de opname in de studio van Baseline waar de track is opgenomen. Bekijk die video nu op Srananpoku.com. Hierna mogen we meer verwachten aldus Rashly. Hij is flink bezig en wij zullen gauw verwend worden met nog meer.

Srananpoku doet de felicitaties uitkomen aan deze talentvolle artiest met veel potentie!

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS