Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Populairste Nieuws


 • Nieuw nummer The love messengers feat Deff Rhymz

  Speciaal voor het InstaGram Fesa evenement waarvan de 2de editie op 29 November 2014 zal plaatsvinden in Havana Lounge zijn The Love Messengers samen met Deff Rhymz en de top kaseko/ kawina zanger Carlos Aaron de studio in gedoken. Het resultaat is het kaseko house nummer 'Doe je Ding’.

   

  Lees meer »
 • Balans lanceert nieuwe nummer ‘Sranan Uma’

  Balans lanceert nieuwe nummer ‘Sranan Uma’


  De bekende dancehall artiest Balans laat weer van zich horen. Deze keer doet hij het met de song ‘Sranan Uma’. Zoals hij het altijd anders probeert te doen, zingt de artiest niet slechts over de schoonheid van Surinaamse vrouwen. Hij heeft het echter over de mooie dames die materialistisch zijn. Samen met zijn collega artiest Boemja is deze song een mooi geheel geworden. Volgens Balans zal dit nummer ook voorkomen op zijn album die binnenkort uitzal komen. 
  Lees meer »
 • La Rouge wordt 20 jaar

  La Rouge

  De populaire Surinaamse kas-kawina formatie La Rouge bestaat 20 jaar en dat wordt op 14 december 2012 groots gevierd in The Sand te Amsterdam. Op die avond zal ook de release plaats vinden van de nieuwe CD van de groep die in 2005 tweemaal een hit scoorden met de nummers ‘Je doet’ en ‘Als je weet wat je doet’. Van het jaar wist de groep ook een hit te scoren met een remake van van hun meest bekende nummer 'Yu Tranga'. De remake is samen gedaan met de gebroeders Fouradi en Jayh. Klik hier voor de remix van 'Yu Tranga'

  La Rouge is een van de meest bekende Kas-Kawina formatie van de laatste 2 decennia. De groep weet zich te onderscheiden van de rest door moderne invloeden te hebben in hun muziek. La Rouge die binnenkort 20 jaar bestaat heeft een aantal albums gemaakt in de loop der jaren. Wilt u die beluisteren klik dan hier.

  Lees meer »
 • 22 SEPTEMBER 2012 SU!, CORONA BAND, ZWARE GUYS & SE7VEN MAMBO ALMERE

  Zaterdag 22 september zal mambo gaan ontploffen aan bandjes!
  Alleen de allerbeste bands van Nederland staan deze avond op het programma.

  CORONA BAND
  ZWARE GUYS
  SE7VEN
  DJ X-PLOSION
  Wer i hotpants, sit i wiri want wo Skoifing tide neti!

  When/Where: Zaterdag 22 september 2012, Mambo AlmerernEntree: € 12,50,- (Geen voorverkoop)
  Tijd: 23.00 – 05.00
  Lees meer »
 • Soloschijf Bongo Cacha een feit

  Het eerste solo cd van Bongo Cacha heet ‘Moro Leri’ en is onlangs op de markt verschenen. Sinds de lancering zijn er al een groot aantal exemplaren over te toonbank gegaan. “Alles verloopt momenteel zoals we hadden gepland”, laat de manager van de artiest weten.

  ‘Moro Leri’ telt totaal 12 nummers, met gastartiesten waaronder met Kwasi, Queen Abby en Enver.

  De Engelstalige poku ‘Tonight’, waarmee Bongo Cacha zich van een heel ander zijde laat horen staat er natuurlijk ook op. Andere bekende titels zijn: ‘Mi lob a style fu ju’ en Dis naf mi baby’.

  De artiest hoopt dat de schijf in de smaak zal vallen en dat de luisteraars daadwerkelijk de boodschappen in de liederen tot zich nemen.

  De schijf is nu ook op www.Srananpoku.com te beluisteren.


  Lees meer »
RSS