Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Populairste Nieuws


 • Zaterdag 6 September WhiteBeach the party

  Na de geslaagde edities in Den Haag en Rotterdam is het niet meer dan logisch dat we het spetterende event White Beach THE Party nu ook naar Amsterdam brengen. Dit zal plaats vinden op zaterdag 6 september in Amsterdam Studios. 

  En in Amsterdam komen we HARD ! En om heerlijk hard en los te gaan brengen wij jullie de volgende lineup; Om te beginnen niemand minder dan: Broederliefde! Broederliefde is welbekend om hun zomer hit 'Labanta'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Amsterdam op zijn kop zetten!
  Naast Broederliefde hebben wij SBMG uit de Bijlmer! Deze formatie staat bekend om hun dikke mega hit 'Oeh na na!Who likes to know where the party isss.. Ja, dat weten jullie wel! De mannen van La La La LA ROUGE.. die kunnen niet ontbreken deze avond! Zij gaan ervoor zorgen dat we het White Beach gevoel van Suriname hier in Nederland gaan beleven! 


  Dit is nog niet alles er is nog zoveel meer, zoals de lady Lovers GIO & Kayente. Deze twee gentlemen zullen schitteren op het podium door hun beste en bekendste tracks te performen! De bazen achter de draaitafels staan onder leiding van MikeMotion. Hij zal samen met TwoDope, ShaneCruz – Relize – Jerrel – Miranoz – Krezy – Jay – E-Shockz – Burnout – Senzy – Kenn & Mc F1ristman de avond compleet maken met onder andere Caribische, Surinaamse en tropische muzieksoorten. 

  Pay Attention partylovers: vanaf zaterdag 9 augustus zal de voorverkoop van start gaan. Wij raden iedereen aan om de presale tickets te halen; dit vanwege het feit dat de voorgaande edities compleet uitverkocht waren! SOOOOOOOO BE ON TIME. De tickets zijn te verkrijgen bij: alle Primera shops, Pico , Draver , Farida, Govinda en Akaash. Daarnaast ook online te bestellen via: www.whitebeachonline.com 

  Laat niemand je achteraf komen vertellen hoe gezellig het was en zorg er voor dat je erbij bent :) 
  White Beach staat bekend als het meest vrouwvriendelijke concept, dit betekend ladies ….Gratis Entree tot 23:30. Hoe je het dikste feest van 6 september kan bereiken vind je het beste op: www.whitebeachonline.comvoor de drivers onder ons… meer dan genoeg Free parking space!

  ZATERDAG 6 SEPTEMBER zullen wij als vanouds weer helemaal LOS gaan op White Beach THE Party.
  Lees meer »
 • Botty Man komt terug naar Suriname voor Tour

  Botty Man

  Na een drie en een half jaar in Nederland te hebben gewoond en veel succes te hebben geboekt keert de welbekende Botty Man terug naar zijn geboorteland Suriname voor een reeks spetterende shows. 

  De Artiest Botty Man die bekend is van hits zoals: Taku Woni, Maluwana, Mi Mama Sensi Milia en veel meer heeft in Nederland, Belgie en Frankrijk een aantal top optredens verzorgd. 

  Botty Man heeft recentelijk een nieuwe C.D. gedropt en die is reeds te vinden in de meeste goed gesorteerde muziek zaken in Suriname. Heel binnenkort zal de C.D. ook verschijnen op onze website.

  In verband met de release van zijn nieuwe C.D. doet Botty de Tour in Suriname. Niet voor niets is het eerste nummer van de C.D. getiteld "De Manda Kai" dit betekent "ze hebben mij laten roepen". Hiermee wil hij aangeven dat zijn vele fans in Suriname hem laten roepen vandaar dat de Tour is georganiseerd.

  De eerste show is op 30 November 2012 te olifant en deze staat in het teken van Botty Man zijn jaardag tevens is het een Welkoms feest voor de Artiest. De show start om 21:00 maar de deuren zijn reeds een uur van tevoren geopend. Een kaartje kost in de voorverkoop SRD 25; en bij de poort is dat SRD 30; dus haal je kaartjes op tijd wil je deze grote show niet missen. 

  Voorverkoop adressen zijn: Koyeba, Rood wit Taxi, Ansare, Pitbull barbershop en bij de organisatie zelf.

  De eerste 200 kaarten ontvangen een speciale gratis Botty Man nieuwsjaarkalender voor het jaar 2013.

  Support bands: King Koyeba, Ita Ves, Bigi Skrifi, Wi Sani Kawina band, Boy Fu ateng, Bielieman & Puza, Naks Kawina Loco met Norma, La Rhythm en meer.

  Botty Man Tour 01 december 2012

  Op Zaterdag 01 december 2012 geeft Botty de 2e show weg. Deze show wordt live gehouden te Brownsweg. Kaarten kosten in de voorverkoop SRD 20; en bij de poort kost dat zeker duurder dus haal ook hier je kaarten op tijd. 

  Supporting acts zijn: King Koyeba, Seki Mi, Bigie Skrifie, Rodman, Jongoe Boy, Bronsi Faya, Mix 2000 en nog veel meer.

  De voorverkoop adressen zijn: Winkel Poki(Bronsi), Zuster Jozefzoon(Pondo), Radio Koyeba, Soladi(Ishaan Mall) en bij de organisatie zelf. Voor meer info en of bestellingen kun je bellen met: 8621421 of 8200816.

  Lees meer »
 • Aptijt geeft Optredens In Nederland

  De Surinaamse formatie Aptijt is eind juli live te zien tijdens Zomercarnaval. Maar op vrijdag 27 juli 2012 is de band ook al te zien tijdens de ‘Alle kleuren, felle kleuren’ party in Rhone party Centrum.


  Datum: Vrijdag 27 juli 2012

  Locatie: Rhone Part Centrum

  Tijd: 22:00u - 05:00u

  Een dag na de Alle Kleuren Felle Kleuren Party op zaterdag 28 juli, treedt Aptijt op tijdens de after Carnaval party in De Hooiberg te Rotterdam. Zondag 29 juli zijn ze ook te zien in Mambo te Almere.


  Datum: Zaterdag 28 juli 2012

  Locatie: Hooiberg Rotterdam

  Tijd: 22:00u - 05:00u  Lees meer »
 • VRIJDAG 25 JANUARI 2013 SU! – WELKOM’S PARTY ZWARE GUYS & AVION BOYS MAMBO ALMERE  VRIJDAG 25 JANUARI 2013
  SU! – WELKOM’S PARTY ZWARE GUYS & AVION BOYS
  MAMBO ALMERE

  SU!, Het sexy kaboela feest wat 1 keer per maand terug keert zal dit maal uitpakken met de lekkerste bands van Nederland die net zijn terug gekeert uit Suriname!.

  Op 25 januari zijn jullie allemaal uitgenodigd om met onze jongens van Zware & Avion te komen dansen en voor het eerst in 2013 @ Mambo!!

  LETOP VOL IS VOL!

  Wer i hotpants, sit i wiri want wo Skoifing tide neti!

  When/Where: Vrijdag 25 januari 2013, Mambo Almere
  Entree: € 10,- (Geen voorverkoop)
  Tijd: 23.00 – 06.00
  Line up: AVION BOYS, ZWARE GUYS,DJ XPLOSION
  www.mamboalmere.nl
  Lees meer »
 • The Blessy Youth maakt remix ‘Licht getint

  The Blessy Youth heeft een remix versie gemaakt van haar eerder uitgebrachte nummer ‘Licht getint’.

  De videoclip is ook al uit!

  “Licht getint’ is een lied dat gaat over een lichtgekleurde leuke dame waarop ik heel erg verliefd was.

  Jammer genoeg is ze nu niet meer aan me zijde”, vertelt Baas Cru van Blessy Youth. Samen met Otje is hij verantwoordelijk voor het zanggedeelte van de groep.

  De oorspronkelijke versie van ‘Licht getint’ is samen gezongen met Finke.

  The Blessy Youth lanceerde eerder nummers als ‘Sceer Ai’ en ‘Brumki Fu Sranan’.

  De groep werkt momenteel aan haar debuut cd. Daarvoor heeft zij een samenwerking met G-Styles.


  Lees meer »
RSS