Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

De Rapper MeMsky introduceert zich aan Srananpoku.com

Maak kennis met Memsky de artiesten naam welke staat voor moeder lucht. Het is een mooi woord en ik hou van me moeder aldus Memsky die de naam lang voordat hij muziek maakte al droeg. Memsky schrijft en dicht al sinds zijn 12e en sinds zijn 13e begon hij muziek op te nemen op een zeer old skool wijze, met een mp3 speler. Naarmate hij ouder werd groeide de vaardigheden mee en zijn woordenschat verrijkte zich, hij kreeg een betere geluidskwaliteit, betere delivery en hij hanteerde meerdere stijlen.

Mijn muziek en mijn karakter zijn niet te plaatsen in 1 hok want ik maak geen muziek in 1 standaard genre vertelt MeMsky aan Srananpoku.com. Jaren later is MeMsky gaan zingen en dit maakt hem tot een door hem zelf uitgeroepen “Zangerrapper”


Klik hier voor de single "Zieke Geest" hier vraagt MeMsky zich af hoe volwassen mannen ermee kunnen leven om aan jonge meisjes te grijpen. Dus kort een real life poku over feiten die zich daadwerkelijk voordoen in het echte leven.

Een andere single die MeMsky presenteerde aan Srananpoku.com is "Meer dan je dacht" die vind je hier , in deze poku heeft MeMsky over iemand die door het leven moet zonder zijn beide ouders maar door al die tegenslagen toch wat ziet te maken van het leven. 

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS