Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Rashly Maakt Nieuwe Single

Rashly
De artiest Rashly wiens volledige naam Rashly Resida is, heeft een nieuw nummer uitgebracht. Rashly boekte eerder veel succes samen met collega Sepul2ra met de hits "Ef A Kan" en "Gi Yu". Rashly heeft onlangs ook samen gewerkt met de gospel artiest Asgar Koster in het nummer "Ik Blijf Staan". De nieuwe track is een samenwerking van Rashly samen met de producer Ulle Beats. De artiest Risingi levert ook een wezenlijke bijdrage aan de track in de vorm van extra vocals. De nieuwe single is getiteld "Triki Mi".

"Triki Mi"
Als je liefde geeft aan iemand, heb je soms van die momenten waarbij je echt wil weten of je partner aan je denkt, of die nog steeds om je geeft zoals jij dat doet. We zijn eenmaal mensen en hebben zo onze momenten van twijfels. Liefde is geven en nemen. Altijd 50/50 en nooit een one way street of 20/80.  Vandaar dat Triki Mi zegt behandel mij zoals ik jou behandel. Hou van me net hoe ik van je hou: liefdevol, teder, en genegen en zeer zeker jou hart bewarend tot diep in mijn ziel.
Aldus: RashlyUlle Beats
De jonge producer Ulle Beats is druk bezig met een doorbraak als muziek producer. Hij produceerde eerder voor grote artiesten als Tattoo, Ori en niet te vergeten de grote hit van Donavey "No Wan Lobi". "Ik wil een begrip zijn in de Surinaamse muziek als het gaat om goede instrumentals leveren" aldus producer Ulle Beats. 

Er zal druk aan een videoclip worden gewerkt verteld Rashly verder dus hou de website zeker in de gaten voor de clip.
Wil jij de poku downloaden naar jou smartphone? Klik dan hier voor meer informatie hieromtrent.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS