Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Asgar Koster ft. Eugene Main & Raff Chanco - Gafa

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Asgar
611 Bekeken

Beschrijving

Dat Asgar Koster nadenkt over de muziek die hij uitbrengt, komt goed tot uiting in de splinter nieuwe single “Gafa”.
Het nieuwe zit hem in het voor Asgar kiezen van een totaal andere muziekstijl, dan wij doorgaans van hem gewend zijn. Ook rapt en zingt Asgar in zijn jongste track “Gafa”, behalve in het Nederlands, voor het eerst, deels in het Sranan en Aucaans. Hij wordt daarin op sublieme wijze ondersteund doorgospelster Eugene Main. Naast Main, koos Asgar ervoor zijn nieuwe creatie vorm te geven met één van de grootste gospeltalenten van het moment, Raff Chanco.
Betekenis “Gafa”

“Gafa” is zoals alle andere nummers van Asgar gebaseerd op zijn groot geloof in God. En “Gafa” betekent in het Aucaans letterlijk “Maak Groot” of “Prijzen of Verhogen”. In deze track refeert Asgar samen met zijn collega artiesten naar het groot maken van de naam van God. “Gafa En Nem, kon mek’ wi Gafa En Nem”(Kom laten wij ZijnNaam groot maken(Prijzen, Verhogen), klinkt het in het refrein herhaaldelijk.
In het nummer maken de drie artiesten in de afzonderlijk van elkaar geschreven eigen
teksten duidelijk, waarom zij God groot maken en waarom ze Suriname aanbevelen dat ook te doen.
Allemaal gebaseerd op eigen ervaringen. Eugene Main en Raff Chanco voornamelijk in het Aucaans afgewisseld met Sranan. Asgar doet het in het Nederlands en Sranan en het refrein meezingend in het Aucaans.

Plaats reactie

RSS