Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Suriname


 • Soixante Neuf komt naar Suriname

  SoixanteNeuf 69 Suriname

  Zaterdag 1 december is het eindelijk zover, dan komt SOIXANTE NEUF, het meest gezelligste eclectische evenement van Nederland met uitverkochte feesten in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Eindhoven en Hengelo op breed verzoek van velen eindelijk naar Paramaribo, Suriname. Suriname is klaar voor dit vernieuwend en geweldig eclectisch concept. Eclectisch houdt in, de lekkerste vrouwvriendelijke R&B gemixed met de lekkerste House tunes. De organisatie is dan ook trots dat SOIXANTE NEUF in de mooiste club van Suri
  name, CLUB TOUCHE haar Surinaamse onderkomen heeft gevonden!

  SOIXANTE NEUF is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

  Aangezien het de eerste editie in Suriname is, moet er worden uitgepakt! Vandaar dat we niemand minder dan een van Nederlands TOP deejays DJ PRIME van de Goodfellas Crew en bekend van Radio FUNX wordt overgevlogen. Bij deze de sterren van SOIXANTE NEUF.

  DJ PRIME (GOODFELLAS CREW/ FUNX)
  GILLY GONZALES // CAT
  ANDA // BOO-B
  Hosted By: Mc Dres

  Voor degenen die nog niet bekend zijn met dit fenomeen uit "Nederland", bezoek onze Facebook pagina http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL of bezoek onze website website www.Soixante-Neuf.nl. Bekijk de promo filmpjes, foto's en beluister de diverse mixtapes om jezelf alvast in de SOIXANTE NEUF vibe te brengen. Tevens maak je op onze Facebook pagina kans om een VIP treatment te winnen! Dus bekijk en LIKE ons snel!

  Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Boembox filialen. Zorg dat je gedressed to impress bent. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

  Paramaribo 1 december 2012SOIXANTE NEUF
  ZATERDAG 1 DECEMBER
  CLUB TOUCHE
  PARAMARIBO SURINAME
  Deejays:
  DJ PRIME (FUNX / GOODFELLAS CREW)
  GILLY GONZALES // CAT
  ANDA // BOO-B
  Hosted by: Mc Dres
  Location: Club Touche, hoek van Sophie Redmond en A.L. Waaldijkstraat, Paramaribo Suriname
  Time: 23:00 start event - 05:00 End
  The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
  All Press/Guestlist requests need to be in before Tuesday the 26th of November
  Presale: 25,-SRD excl via alle Boembox filialen // more @ the door!
  For VIP reservation please email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)
  For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

  Lees meer »
 • Botty Man komt terug naar Suriname voor Tour

  Botty Man

  Na een drie en een half jaar in Nederland te hebben gewoond en veel succes te hebben geboekt keert de welbekende Botty Man terug naar zijn geboorteland Suriname voor een reeks spetterende shows. 

  De Artiest Botty Man die bekend is van hits zoals: Taku Woni, Maluwana, Mi Mama Sensi Milia en veel meer heeft in Nederland, Belgie en Frankrijk een aantal top optredens verzorgd. 

  Botty Man heeft recentelijk een nieuwe C.D. gedropt en die is reeds te vinden in de meeste goed gesorteerde muziek zaken in Suriname. Heel binnenkort zal de C.D. ook verschijnen op onze website.

  In verband met de release van zijn nieuwe C.D. doet Botty de Tour in Suriname. Niet voor niets is het eerste nummer van de C.D. getiteld "De Manda Kai" dit betekent "ze hebben mij laten roepen". Hiermee wil hij aangeven dat zijn vele fans in Suriname hem laten roepen vandaar dat de Tour is georganiseerd.

  De eerste show is op 30 November 2012 te olifant en deze staat in het teken van Botty Man zijn jaardag tevens is het een Welkoms feest voor de Artiest. De show start om 21:00 maar de deuren zijn reeds een uur van tevoren geopend. Een kaartje kost in de voorverkoop SRD 25; en bij de poort is dat SRD 30; dus haal je kaartjes op tijd wil je deze grote show niet missen. 

  Voorverkoop adressen zijn: Koyeba, Rood wit Taxi, Ansare, Pitbull barbershop en bij de organisatie zelf.

  De eerste 200 kaarten ontvangen een speciale gratis Botty Man nieuwsjaarkalender voor het jaar 2013.

  Support bands: King Koyeba, Ita Ves, Bigi Skrifi, Wi Sani Kawina band, Boy Fu ateng, Bielieman & Puza, Naks Kawina Loco met Norma, La Rhythm en meer.

  Botty Man Tour 01 december 2012

  Op Zaterdag 01 december 2012 geeft Botty de 2e show weg. Deze show wordt live gehouden te Brownsweg. Kaarten kosten in de voorverkoop SRD 20; en bij de poort kost dat zeker duurder dus haal ook hier je kaarten op tijd. 

  Supporting acts zijn: King Koyeba, Seki Mi, Bigie Skrifie, Rodman, Jongoe Boy, Bronsi Faya, Mix 2000 en nog veel meer.

  De voorverkoop adressen zijn: Winkel Poki(Bronsi), Zuster Jozefzoon(Pondo), Radio Koyeba, Soladi(Ishaan Mall) en bij de organisatie zelf. Voor meer info en of bestellingen kun je bellen met: 8621421 of 8200816.

  Lees meer »
 • Zat 24 Dec 2011 White Christmas Welkom Zware Guys Party

  Zat 24 Dec 2011 White Christmas Welkom Zware Guys Party

  Locatie: Mambo Riverresort (Commewijne,Suriname)
  Tijd: 20.00 tot Bam
  Line-up:Zware Guys uit Nederland , Aptijd , Love Messengers , La Rhythm ,The Originals ,The Classics , King Koyeba , Brain Hij .
  Mighty Youth , Cyriel e/d More Love Band , Boy fa ting , Itaves , JO-ANN &
  PHILA . 2 Verrassingen uit NL
  Dresscode: Wit of Rood.

  Tevens 25 Dec Kermis Browns weg (district Brokopondo).


  Lees meer »
 • Mighty youth bestaat 4 jaar

  Paramaribo - Het hiphop-popduo Mighty Youth, met Finke en Tjatjie, bestaat op 9 april precies vier jaar. Dit heuglijk wordt op dezelfde dag met een party in grandcafé ZIN gevierd.

   ‘We zijn natuurlijk blij, daarom vieren we het samen  met onze fans.  Het waren  vier  goede jaren met alleen maar hits”, vertelt Finke. Tijdens de party  zal  de nieuwe cd ‘The Best of Mighty Youth’ met de grote hits van het duo  wordengelanceerd.  “Van de laatste single ‘Zeg me’ is er een house-versie gemaakt. Deze wordt heel binnenkort gelanceerd”, zegt Finke.  De ‘Best of Mighty Youth’-cd kost slechts SRD15 .The Mighty Youth wordt gevormd door Felicio Francis, aka Finke, en Tjark Bel, aka Tjatji.-.

  Lees meer »
RSS