Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

Alka is terug met nieuwe cd

Alka laat na lange tijd weer wat nieuw geluid van zich horen met zijn solo cd ‘Pasensi’.

Voor het laatst bracht de zanger in 2009 een verzamel cd op de markt met nummers die hij eerder had uitgegeven.

Op de cd ‘Pasensi’ heeft hij echter 12 gloednieuwe tracks staan. Een paar van de liederen zingt hij samen met gastartiesten als Poppe, Nancy, Sheranza, en Kenneth.

Op de vraag waarom hij zolang op liet wachten, vertelt de artiest het volgende: “Ik ben gaan beseffen dat je soms rustig je tijd moet nemen wanneer je iets doet. Dit zorgt ervoor dat je een beter product levert.

” Alka beschouwd het maken van muziek als een werk dat hij moet verrichten. “Maar als solo artiest is het hardwerken hoor”, laat de ex-zanger van Youth Sedation weten.

De nummers op de cd hebben verschillende onderwerpen maar ondersteunen allemaal de thema van de cd. De artiest laat weten dat hij voor de nummers ook clips zal maken, maar dat dit niet haastig zal gebeuren.

“Ik ga geheel in lijn met de titel ‘Pasensi’ te werk; één voor één, maar ze komen wel.” Verzekert hij.

Alka bedankt al zijn fans die hem de afgelopen periode hebben bijgestaan. Hij geeft toe dat al die ‘warmte’ ervoor gezorgd heeft dat hij nu terug is.


Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe server
    Dit weekend verhuisd Srananpoku.com naar een nieuwe server.Dankzij jullie wordt er steeds meer naar Surinaamse muziek gelu...
  • Nieuwe clips (september 2013)
    We hebben weer een lading nieuwe video's voor jullie!Keizer, Gio, Asgar, Fyzer, Suri all Starzz, Silent, Boyman en nog vee...
  • Rashly Maakt Nieuwe Single
    De artiest Rashly wiens volledige naamRashly Resida is, heeft een nieuw nummer uitgebracht.Rashly boekte eerder veel succe...
RSS