Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

SOIXANTE NEUF 040 VRIJDAG 2 NOVEMBER BERMUDA EINDHOVEN

Soixante Neuf
Nederland begint al kouder en kouder te worden, maar vrijdag 2 november kan je de hitte komen opzoeken bij wederom een editie van het heetste feest van Eindhoven SOIXANTE NEUF. Dus als jij ook van warmte houdt dan moet je hierbij zijn. De organisatie heeft een breed arsenaal aan toppers bij elkaar gevoegd om het kwik te doen rijzen in de Bermuda te Eindhoven, met onder andere toppers als FLAVA en R&B sterren GIO & BRACE. Dus zet het in je agenda VRIJDAG 2 NOVEMBER it’s SOIXANTE NEUF time!.

De organisatie gaat vrijdag 2 november wederom voor het maximale. Aan de line up zal het niet liggen, ook de Bermuda is er klaar voor, dus het enige wat nu nog ontbreekt ben jij, de bezoeker om deze avond het maximale te bereiken. SOIXANTE NEUF is deze editie wederom aangekleed door Eindhoven meest classy mannen kledingzaak FITTZ.

SOIXANTE NEUF presenteert op vrijdag 2 november de volgende super sterren die de dansvloer onveilig zullen maken:


FLAVA ft. GIO (Live)
SMASH & ARIES ft. BRACE (Live)
BIGGI // LADY BEE
MITCHELL SUPREME // DASH

Daarnaast is er ook nog eens een speciale LADIES FIRST ACTIE, waarbij de eerste 50 dames die met een lady ticket binnen komen, gratis entree hebben! Dus zorg dat je er op tijd bij bent om te feesten Á la SOIXANTE NEUF!

Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL en volg ons op Instagram: SoixanteNeuf and be part of the SOIXANTE NEUF movement!

Soixante Neuf
Verder heeft de organisatie nog een paar verassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vrijdag de 2e eens te meer worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! SOIXANTE NEUF is here to stay!

 
SOIXANTE NEUF 040
VRIJDAG 2 NOVEMBER
BERMUDA EINDHOVEN

Deejays:
FLAVA ft. GIO
SMASH & ARIES ft. BRACE
BIGGI // LADY BEE
MITCHELL SUPREME // DASH
Location: BERMUDA, Stationsplein 4, Eindhoven
Time: 23:00 start event - 05:00 End
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost! No caps
Presale: 8,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!

For VIP reservations please email Bermuda at [email protected]. (Limited Vip tables available)

For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS