Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

“R&B” Zaterdag 27 oktober Rain, Amsterdam

Zaterdag 27 oktober Is het weer tijd voor de lekkerste R&B. Voor deze editie staat niemand minder dan PULSE THE KID op de voorgrond. Deze topper, die vorige jaar het dak van de Rain al eraf liet blazen van drukte en gezelligheid kijkt er nu al naar uit om precies hetzelfde te doen. Hij is al sinds 2005 actief als deejay en is vanaf de turntables geëvolueerd naar de cd spelers. Dankzij zijn unieke eclectische sound, weet hij interregionaal en internationaal diverse clubs op zijn kop te zetten.

Rhythm & Blues, R&B, de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geevolueerd tot een van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. Hip hop, swingbeat, oldskool, black music valt allemaal binnen die afkorting. Ook zaterdag 27 oktober zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

SPECIAL LADIES NIGHT: R&B wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24.00 gratis naar binnen. Na 24:00u komen op een vvk ticket 2 dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dat betekent..... ;-)

PULSE THE KID heeft zijn squad bestaande uit top dj’s al bij zich en heeft laten weten klaar te zijn om de Rain iets te laten beleven wat zij nog nooit heeft beleefd. Amsterdam are you ready?? Zo ja, zorg dat je erbij bent op zaterdag 27 oktober. 

PULSE THE KID
MITCHELL SUPREME
EKTE // GELLY ANGELO
RODNEY MUSIC 
HOSTED BY:
MC S LA ROCK

 

We werken met een gastenlijst tot 00.30 uur. De hosting wordt gedaan door Ferdi & Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de vvk € 10,- (excl. fee). Onze gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en JIJ zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

R&B
ZATERDAG 27 OKTOBER
RAIN AMSTERDAM
PULSE THE KID // MITCHELL SUPREME
EKTE // GELLY ANGELO
RODNEY MUSIC
HOSTED BY:
MC S LA ROCK

Location: Rain, Rembrandtplein 44 Amsterdam
Time: 23.00 start event - 04:00 End
All Press/Guestlist requests on [email protected]
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the Doorhost!
Presale: 10,- excl Fee! Online: www.Friendsmusic.nl // Free Records Shop // More @ the door!

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at [email protected].  (Limited Vip tables available)

For more info, photos and movies please check: www.Friendsmusic.nl

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS