Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

SOIXANTE NEUF 050 Vrijdag 2 November &ZO GRONINGEN

Hoe kan je een uitverkochte en super gezellige 10 jarige bestaan editie van SOIXANTE NEUF opvolgen?? Dat ga je vrijdag 2 november zien met niemand minder dan THE FLEXICAN ft. MC FIT in de &ZO te Groningen!! Geloof me dit wordt wederom een editie om niet te missen. Groningen heeft 2 maanden de tijd gehad om bij te komen van de 10 YEAR ANNIVERSARY. Dus maak je borst maar nat. Vrijdag 2 november is het aan!!!!

SOIXANTE NEUF staat erom bekend om alleen maar de toppers van de toppers naar het Hoge Noorden te brengen, vandaar dat de organisatie ook weer trots is om de volgende helden voor vrijdag 2 november aan te kondigen. Groningen  bereid je voor op een muzikaal spektakel van de komende heren:

THE FLEXICAN ft. MC FIT
MITCHELL SUPREME
SMASH PARKER & ARIES
IMPULZ

Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL en volg ons op Instagram: SoixanteNeuf and be part of the SOIXANTE NEUF movement!

Speciaal voor de dames is er een aparte ‘Ladiesonly Entrance’ rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

SOIXANTE NEUF 050
VRIJDAG 2 NOVEMBER
&ZO GRONINGEN

Deejays:
THE FLEXICAN ft. MC FIT
MITCHELL SUPREME
SMASH PARKER & ARIES
IMPULZ

Location: &ZO, Poelestraat 53-55
Time: 23:00 start event - 05:00 End
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!

Presale: 11,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!

For VIP reservation please call +31621271267 or email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)

For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.

Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS