Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

La Caz - Sjing sjong

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Kaseko-Kawina La Caz
3,048 Bekeken

Beschrijving

La Caz - Halve and Boy

La caz - Halve and boy (unofficial)
01. Bigi ting
02. Alarm
03. Gewoon
04. Bijna bijna
05. Paniek
06. Sjing sjong
07. Boodschap
08. Baka boosi
09. Alarm (remix)
Beschrijving La Caz
LA CAZ is een populaire Surinaamse muziekformatie, die al sinds 1997 is opgericht en in Nederland gevestigd is. Vele leden zijn in Nederland geboren, uit Surinaamse ouders. La CAZ wat afgeleid is van 2 namen namelijk de LA van La Rouge waar enkele leden vandaan komen en CAZ van de Surinaamse muziekstijl, de Kaseko, maar LA CAZ wil een doorbraak verwezenlijken door de traditionele Kaseko muziek te introduceren, in combinatie met de Latijns - Zuid - Amerikaanse muziek, zoals, de SOCA, de Salsa en nog heel veel andere muziekstijlen, maar ook de R & B komt aan bod.

En dan nu een stukje historie over LA CAZ. Ze zijn opgericht, doordat enkele leden, die voorheen speelden bij La Rouge, meer drang kregen om de traditionele Kaseko te willen voortbrengen. Vervolgens werden enkele leden uit andere formaties aangetrokken om mee te komen spelen, waaronder, Vivian Eijck, beter bekend als Neef Yakkie afkomstig uit Yakkie Famirie. De andere leden zijn afkomstig uit Ghabiang Boys en The Rhythm. In 8 jaar tijd hebben de heren 7 albums opgenomen en uitgebracht en werd het album, Live At Surinam hun best verkochte album. Door dit succes verwierf LA CAZ heel veel fans in Nederland en in Suriname en is LA CAZ een graag geziene gast tijdens de vele Surinaamse feestjes die tot tot BAM ! duren.

 LA CAZ brengt ook vanaf hun 2e jaar van hun bestaan regelmatig bezoeken aan Suriname, dit met overweldigend succes. Ook werd Belgie aangedaan tijdens de Antilliaanse feesten in Hoogstraten. Onlangs waren de heren ook te bewonderen tijdens de 20e editie van de Pleasure Paas Party op 1e Paasdag in Den Haag. LA CAZ voelt zich na alle verschillende groepswisselingen sterker dan ooit en hun sound is sterker en dichter bij de perfecte sound gekomen, waar zij graag naar streven.

Plaats reactie

RSS