Srananpoku.com - Surinaamse Muziek Online
Welkom
Login / Aanmelden

SOIXANTE NEUF 030 Zaterdag 30.07.2011 Club Monza Utrecht

SOIXANTE NEUF gaat HARD! En ook in de zomer laat SOIXANTE NEUF JOU niet in de steek!  Na een uiterst succesvolle 030 reeks in de Monza is SOIXANTE NEUF toegkomen aan haar Summer edition op zaterdag 30 juli. Zon, zee, strand en een prachtig publiek, alles komt aan bod tijdens deze heuse zomerse editie. Het belooft een EXTRA hete avond te worden, zo heet zelfs dat we gratis waterijsjes uitdelen J dus zorg dat je erbij bent.

Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @Soixanteneuf69 toe op Twitter & Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL and be part of the SOIXANTE NEUF movement!

SOIXANTE NEUF zal haar bezoekers ook deze keer het beste op het gebied van muziek brengen. Er zal never worden bezuinigd op toppers en SOIXANTE NEUF presenteert dan ook met trots de helden van deze zomer:

IRWAN

MITCHELL SURPREME // DEEP ’N LAZY // SMASH PARKER & MC ARIES

KID-Q // DJ RELIGION // PULSE THE KID // GELLY ANGELO // THE FRESHMEN

Hosted by: MC ICEMAN

Zorg dat je erbij bent om te feesten á la “SOIXANTE NEUF”. Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop excl. fee. Deze kun je op www.Soixante-Neuf.nl en alle Free Record shops in Nederland kopen. Tevens is er een VIP treatment beschikbaar, voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

SOIXANTE NEUF een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Onze gastheer Ryan verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!


SOIXANTE NEUF 030
SATURDAY the 11th of JUNE
CLUB MONZA UTRECHT
Deejays: IRWAN
MITCHELL SURPREME // DEEP ’N LAZY // SMASH PARKER & MC ARIES
KID-Q // DJ RELIGION // PULSE THE KID // GELLY ANGELO // THE FRESHMEN
Hosted by: MC ICEMAN
Location: Potterstraat 16-20, 3512 TB Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
All Press/Guestlist requests need to be in before Monday the 25th of juli
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the Door Host!
Presale: 10,- excl Fee Online: www.Soixante-Neuf.nl // www.seedance.nl and all Free Record shops nationwide // more @ the door!
For VIP reservation please call +31641071636 or email us at [email protected]. (Limited Vip tables available)
For more info, photos and movies please check: www.Soixante-Neuf.nl.


Plaats reactie

Gerelateerd nieuws

RSS